Дневен хороскоп зодия Близнаци

Ето какво е приготвила съдбата за днес, 22 октомври 2017, неделя за зодия Близнаци …

Днес едва ли нещата ще бъдат необясними за вас, особено когато сте съумели правилно да планирате времето и ангажименти си. Единствено на част от вас ще им бъде дадена възможност да осъществят пътуване за удоволствие и почивка.

Бъдете смели в мечтите и в решенията си, последните ще са правилни и успешни, ако сте ги премислили добре. Следвайте краткосрочните си планове и вървете напред, като не пренебрегвате и вече утвърдените си принципи. Посрещнете без стрес новостите и вземете онова, което е важно за вас, прилагайки го в практиката и в живота си. Не след дълго ще откриете, че то дава резултати. Приятелски жест ще дойде като отговор на проявеното ви внимание и това ще стабилизира отношенията ви. Вгледайте се в себе си и признайте грешките си, разкаянието ще ви освободи от товара им и помогне да ги преодолеете по-лесно.

Подходящ ден за служебни пътувания и работа сред природата. Вероятна е изгодна покупка и или придобиване на собственост.


Изтегли си късметче за деня

Близнаци
Близнаци са непостоянни, променливи, многолики…
Мотото в живота им е: „Знам как да живея живота си.“
Девиз: “Животът е приключение.“

Близнаци

Още нещо за БЛИЗНАЦИ

Близнаците решили да пътешестват. „Да пресечем с кораб океана!“ – предложил първият. „Чудесно – съгласил се втория – обаче ако излезе буря? По-добре да се изкатерим на най-високата планина.“ „Прекрасна идея – възхитил се първият, – обаче може да паднем. Не, да идем на Северния полюс!“ „Да, обаче не е ли прекалено студено? А защо да не обиколим Земята по екватора?“ Първият намерил и тази мисъл за великолепна, но добавил: „Обаче…“ Близнаците си приличали като две капки вода – и на двамата любимата им дума била „обаче“. Обаче именно заради тази нищо и никаква думичка те си останали цял живот в своето затънтено градче.

ПОУКА: Трудно е да разделиш на две магарета слама, когато едното от тях си ти.

Характеристика на зодия Близнаци | Годишен хороскоп Близнаци | Любовен хороскоп Близнаци
Представителите на зодия Близнаци са малко непостоянни, повърхностни, остроумни, любознателни и обичат разнообразието. Те са нетърпеливи и склонни към спорове и конфронтация. Близнаците никак не обичат самотата.