Дневен хороскоп зодия Близнаци

Ето какво е приготвила съдбата за днес, 14 декември 2017, четвъртък за зодия Близнаци …

Днес си дайте достатъчно време за отдих и размисъл. Съмишленици ще ви помогнат да осъществите своите идеи.

Дистанцирайте се от колеги и хора от обкръжението ви, чието настроение ги прави конфликтни и недоброжелателни. Важно е да назовете нещата, които ви пречат да се чувствате щастливи.

Проявявате избирателност в романтичните отношения. Отдавате предпочитание на образованите личности, имащи високо социално положение и власт.


Изтегли си късметче за деня

Близнаци
Близнаци са непостоянни, променливи, многолики…
Мотото в живота им е: „Знам как да живея живота си.“
Девиз: “Животът е приключение.“

Близнаци

Още нещо за БЛИЗНАЦИ

Близнаците решили да пътешестват. „Да пресечем с кораб океана!“ – предложил първият. „Чудесно – съгласил се втория – обаче ако излезе буря? По-добре да се изкатерим на най-високата планина.“ „Прекрасна идея – възхитил се първият, – обаче може да паднем. Не, да идем на Северния полюс!“ „Да, обаче не е ли прекалено студено? А защо да не обиколим Земята по екватора?“ Първият намерил и тази мисъл за великолепна, но добавил: „Обаче…“ Близнаците си приличали като две капки вода – и на двамата любимата им дума била „обаче“. Обаче именно заради тази нищо и никаква думичка те си останали цял живот в своето затънтено градче.

ПОУКА: Трудно е да разделиш на две магарета слама, когато едното от тях си ти.

Характеристика на зодия Близнаци | Годишен хороскоп Близнаци | Любовен хороскоп Близнаци
Представителите на зодия Близнаци са малко непостоянни, повърхностни, остроумни, любознателни и обичат разнообразието. Те са нетърпеливи и склонни към спорове и конфронтация. Близнаците никак не обичат самотата.