Дневен хороскоп зодия Близнаци

Ето какво е приготвила съдбата за днес, 22 февруари 2018, четвъртък за зодия Близнаци …

Днес внимателно преценявайте хората, на които възнамерявате да се доверите както по отношение на плановете които градите за бъдещето, така и за нещата от материален характер, с които може да се заемете в най-скоро време.

Направете усилие и се освободете от товара на миналото си, за да обновите енергията си и получите нови сили за бъдещето си. С отговорността си ще благоприятствате не само служебните задачи, но и въпросите, които чакат решение в семейството. Общите ви начинания, целящи по-добри доходи, налагане на пазара и друга обвързаност, за която вие си знаете, ще се превърнат в приоритетни за вас. Въздържайте се от конфликти, за да не похабите силите си напразно.

Усилената ви интелектуална активност води до появяване на нови идеи. Обърнете внимание на състоянието на бюджета си. Контролирайте разходите и се стремете към натрупване.


Изтегли си късметче за деня

Близнаци
Близнаци са непостоянни, променливи, многолики…
Мотото в живота им е: „Знам как да живея живота си.“
Девиз: “Животът е приключение.“

Близнаци

Още нещо за БЛИЗНАЦИ

Близнаците решили да пътешестват. „Да пресечем с кораб океана!“ – предложил първият. „Чудесно – съгласил се втория – обаче ако излезе буря? По-добре да се изкатерим на най-високата планина.“ „Прекрасна идея – възхитил се първият, – обаче може да паднем. Не, да идем на Северния полюс!“ „Да, обаче не е ли прекалено студено? А защо да не обиколим Земята по екватора?“ Първият намерил и тази мисъл за великолепна, но добавил: „Обаче…“ Близнаците си приличали като две капки вода – и на двамата любимата им дума била „обаче“. Обаче именно заради тази нищо и никаква думичка те си останали цял живот в своето затънтено градче.

ПОУКА: Трудно е да разделиш на две магарета слама, когато едното от тях си ти.

Характеристика на зодия Близнаци | Годишен хороскоп Близнаци | Любовен хороскоп Близнаци
Представителите на зодия Близнаци са малко непостоянни, повърхностни, остроумни, любознателни и обичат разнообразието. Те са нетърпеливи и склонни към спорове и конфронтация. Близнаците никак не обичат самотата.