Дневен хороскоп зодия Дева

Ето какво е отредила съдбата за днес, 25 април 2018, сряда за зодия Дева …

Днес се опитайте да съхраните това, с което разполагате в професионален и в материален план. Действайте по съвест, когато интимната половинка, приятел или роднина ви потърси за съвет или подкрепа. В случай че имате твърде високи очаквания от хората в прякото си обкръжение, то рискувате да бъдете разочаровани, даже разстроени.

Продължете започнатите дела и това ще ви донесе успехи. Много от въпросите, които ви безпокоят ще се изяснят, стига да сте честни и не обръщате внимание на дреболиите, а се съсредоточите върху главното. Откровеният и открит разговор с партньора ви е за предпочитане и вие го знаете. В други случаи не бихте се поколебали да вземате решенията си сами, както го правите всеки път, но в създалата се ситуация заздравяване на доверието помежду ви е от първостепенно значение. Не подписвайте важни документи, договори и избягвайте рискованите начинания, както и всичко, което може да ви създаде дискомфорт.

Вашите необосновани претенции може да бъдат толкова големи, че да предизвикат конфликт в отношенията ви с партньорите. Твърдото отстояване само на личните ви интереси може да се сблъска с противодействието на другите заинтересовани.Изтегли си късметче за деня

Дева
Дева е реалист, перфекционалист, критик…
Мотото в живота и е: „Трябва да изживея живота си смислено и пълноценно.“
Девиз: “Аз мога.“

Дева
  • Елемент: Земя
  • Характеристика: Подвижен, женски, отрицателен
  • Планета: Меркурий
  • Благоприятни партньорства: Телец, Козирог
  • Неблагоприятни партньорства: Близнаци, Везни, Риби, Стрелец
  • Щастливи числа: 5
  • Ден: Сряда
  • Сезон: Лятото
  • Цвят: Златистите тонове
  • Камък: Хелиотроп, яспис, тигрово око, жълт сапфир

Още нещо за ДЕВА

Девата не искала повече да бъде дева и решила да се ожени. Кандидати имало достатъчно, но никой не й харесвал. Един бил прекалено висок, друг – много нисък, трети – страшно буен, четвърти – ужасно смачкан, петият изобщо за нищо не ставал. Най-сетне намерила някакъв нито висок, нито нисък, нито буен, нито кротък, с една дума – ставал. Започнала девата да си търси булчинска роклч. Рокли също имало достатъчно, но една била прекалено къса, друга – много дълга, трета – извънредно претенциозна, четвърта – съвсем семпла, а петата изобщо за нищо не ставала. И когато накрая си намерила рокля, нито такава, нито онакава, забелязала, че оня, когото си била избрала, вече за нищо не ставал, защото се бил превърнал в дядо. А тя самата… о, тя отдавна не надзъртала в огледалото.

ПОУКА: Претенциозният вкус рядко помага в живота.

Характеристика на зодия Дева | Годишен хороскоп Дева | Любовен хороскоп Дева
Представителите на зодия Дева са доста резервирани. Отдават прекалено внимание на детайлите. Перфекционисти по природа, те търсят съвършенство във всичко. Справят се във всяка област, която изисква точност и прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните. Зодия Дева са отлични изпълнители, притежават талант.