Дневен хороскоп зодия Стрелец

Ето какво е нагласила съдбата за днес, 17 август 2017, четвъртък за зодия Стрелец …

Днес не пренебрегвайте съветите, дадени ви от приятел или колега. Моментът ще се окаже от огромно значение за много от вас, особено ако работите в сферата на услугите или на търговията. Каквото и да правите обаче, не бързайте да предприемате някои ходове, както и не си правете прибързани заключения.

Със задълбочените си познания в професионалната сфера увеличавате шансовете си за успех, но материалната база е не по-малко важна. В тази връзка ще търсите нови възможности за финансиране, за да планирате по-добре бъдещето си. Целенасочени сте и знаете какво искате, остава да го изпълните. Занимаващите се с научна работа ще постигнат резултати, от които ще се заинтересуват международни организации. Разширете контактите си и ще задоволите търсенията си.

Представителите на творческите професии са вдъхновени, но успех постигат само чрез покровителство. Трябва да покажете качества, които се налага да отстоявате твърдо.


Изтегли си късметче за деня

Стрелец
Стрелеца е дълновиден, експресивен, открит …
Мотото в живота на Стрелец е: „Само напред! Животът е битка.“
Девиз: “Светът принадлежи на смелите!“

Стрелец

Още нещо за СТРЕЛЕЦ

Стрелецът отначало бил най-слабият стрелец, който може да си представи човек. Просто никога не улучвал – може би защото бил доста късоглед, а може и по други причини. “Откажи се от това занимание, то не е за теб!” – съветвали го всички приятели. “Вие ще ми кажете! – отвръщал им стрелецът, който още не бил никакъв стрелец. – Ще видите как ще стана шампион по стрелба!” И наистина станал. Защото се сетил най-напред да стреля с лъка, а след това да рисува кръговете около точката, в която се е забила стрелата. И така стрелите му били винаги в центъра на мишената.

ПОУКА: Който не може да постигне целта, приема за цел онова, което е постигнал.

Характеристика на зодия Стрелец | Годишен хороскоп Стрелец | Любовен хороскоп Стрелец
Зодия Стрелец са спокойни натури. Когато срещнат трудности личността им излъчва магнетизъм, който им позволява да вдъхнат вяра на околните. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден. Качествата им почиват върху лоялността, искреността и здравия разум. Представителите на зодия Стрелец са оптимисти, приятелски настроени, аргументирани, сговорчиви. Стрелците се интересуват от религията, философията, пътуване, право, книги, издателска дейност. Имат склонност към риска и спорта. Стрелците рядко правят грешки, но почти винаги срещат разочарование и неуспех, когато се уповават на чужди съвети. Зодия Стрелец са късметлии.