Дневен хороскоп зодия Стрелец

Ето какво е нагласила съдбата за днес, 25 април 2018, сряда за зодия Стрелец …

Днес не предприемайте както в професионален, така и в материален план ходове, за които впоследствие ще съжалявате. Опитайте се да си изградите нагласата на победители и ще бъдете приятно изненадани от постигнатото. Избягвайте заповедния тон, дори и правотата да е на ваша страна.

Вникнете в детайлите на работата си, за я свършите безупречно и в сроковете, които предвиждате, без излишна показност и суета. Доверявайте се преди всичко на собствената си интуиция и разум, за да подберете подходящите хора, с които ще можете да работите и занапред. Вложените усилия днес ще ви донесат всичко, към което се стремите, нужно е да проявявате търпение, добра дума, състрадание и не на последно място любов. Употребявайте лека храна и приемайте повече вода.

Смело се впускайте в реализиране на ваши планове. Дори рискованите планове са увенчани с успех. Постигнатите резултати през деня повишават вашето самочувствие и това ви прави по-самонадеяни в отношенията си с противоположния пол. Внимавайте да не обидите някого с необмислени приказки!


Изтегли си късметче за деня

Стрелец
Стрелеца е дълновиден, експресивен, открит …
Мотото в живота на Стрелец е: „Само напред! Животът е битка.“
Девиз: “Светът принадлежи на смелите!“

Стрелец

Още нещо за СТРЕЛЕЦ

Стрелецът отначало бил най-слабият стрелец, който може да си представи човек. Просто никога не улучвал – може би защото бил доста късоглед, а може и по други причини. “Откажи се от това занимание, то не е за теб!” – съветвали го всички приятели. “Вие ще ми кажете! – отвръщал им стрелецът, който още не бил никакъв стрелец. – Ще видите как ще стана шампион по стрелба!” И наистина станал. Защото се сетил най-напред да стреля с лъка, а след това да рисува кръговете около точката, в която се е забила стрелата. И така стрелите му били винаги в центъра на мишената.

ПОУКА: Който не може да постигне целта, приема за цел онова, което е постигнал.

Характеристика на зодия Стрелец | Годишен хороскоп Стрелец | Любовен хороскоп Стрелец
Зодия Стрелец са спокойни натури. Когато срещнат трудности личността им излъчва магнетизъм, който им позволява да вдъхнат вяра на околните. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден. Качествата им почиват върху лоялността, искреността и здравия разум. Представителите на зодия Стрелец са оптимисти, приятелски настроени, аргументирани, сговорчиви. Стрелците се интересуват от религията, философията, пътуване, право, книги, издателска дейност. Имат склонност към риска и спорта. Стрелците рядко правят грешки, но почти винаги срещат разочарование и неуспех, когато се уповават на чужди съвети. Зодия Стрелец са късметлии.