Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 25 май 2015, понеделник за зодия Телец …

Днес е важно да стабилизирате постигнатото от вас до момента в професионалната сфера. Постарайте се да си изградите обективна представа за мястото, което заемате, и колко далеч искате да стигнете в развитието си. Не правете компромиси, които може да ви струват твърде скъпо в бъдеще.

Сред важните проекти, на които много от вас ще се посветят днес са образованието и кариерата, като основа за реализация и просперитет. Във всички случаи бъдете активни, работете по настоящите си и нови задачи, и планирайте предстоящите си изяви. Ще имате енергия и възникналите проблеми ще решавате бързо и лесно, за това не отказвайте подкрепата си на никого. Благотворителността ви ще бъде възнаградена и ще води до успехи и в личен план. Можете да правите всичко, което сте искали да осъществите, Съдбата ще ви подкрепя.

Възможни проблеми с личния ви автомобил. Посетете сервиз и го оправете, ако ви предстои пътуване. На работното място запазете спокойствие и работете рутинната си работа. Приключете задачите си до обед, а следобед се вижте с приятели и стари колеги.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.