Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 05 декември 2016, понеделник за зодия Телец …

Днес на работното си място се заловете да изпълните отговорностите, които не търпят отлагане във времето. Проявете готовност да промените предварително изградения от вас план за действия, за да се възползвате адекватно от възможностите, които съдбата ви дава. Важно е да направите цялостна равносметка на материалното си положение.

Днес по-активно използвайте знанията и опита си, за да спазите договореностите и приключите започнатото, без да се впускате в нови начинания. Избягвайте напрежението, защото може да се отрази нездравословно на нервите и на здравето ви, провокирайки хронични страдания, конфликт и стрес. Наложете си да сте по-спокойни, за да влезнете в хармония с енергиите на любовта, милосърдието, търпението и състраданието. Това е измежду най-важните ви задачи сега, всичко друго е суета.

Може да получите предложение от роднини или приятели за допълнителни доходи с малко работа. Старайте са да поддържате хармония между вътрешния си свят и реалната действителност.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.