Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 26 май 2016, четвъртък за зодия Телец …

Днес не закъснявайте да изпълните обещанията, които сте поели към интимната половинка. Стремете се да преценявате обективно нещата, от които сте заобиколени, защото само по този начин ще успеете да постигнете всичко.

Живейте спокойно и с позитивна нагласа към случващото се покрай вас. Очаквани новини, свързани с децата, роднините, семейството, бизнеса или кариерата ще ви направят повече оптимисти за бъдещето.

Не е изключено да попаднете в конфликтна ситуация. Не се подавайте на провокации и не бъдете мнителни. Възможни са сплетни на недоброжелатели и клюки.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.