Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 05 март 2015, четвъртък за зодия Телец …

Днес много от вас ще имат желание да променят съществуващия ред на работното си място, което няма да бъде посрещнато с въодушевление от част от колегите ви. Положете усилия и аргументирайте ходовете, които възнамерявате да предприемете.

Анализирайте случващото се, през днешния ден нищо не е случайно, всичко е в резултат от предишните ви действия. Добрият отзвук за работата ви ще ви мотивира и занапред да развивате потенциала си. Във финансово отношение ще имате средства, необходими ви да погасите задълженията си и да помислите повече за нуждите, развлеченията и себе си. Въздържайте се от обещания и отделете повече време за духовни занимания. Хубави емоции ще ви създава и връзката ви с партньора, независимо от всеобщата сивота и бездуховност, която правилно отбелязвате.

Но за реализацията ви е необходимо да се поусамотите. Личните ви отношения се радват на топлота и искреност. Не е изключено днес да се срещнете със стари приятели.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.