Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 29 април 2017, събота за зодия Телец …

Днес в любовта следвайте инстинктите си. Постарайте се да демонстрирате готовност да извършите лична промяна, защото точно така ще си гарантирате напредък по отношение на въпросите, които засягат личната ви сфера.

Направените промени през днешния ден ще бъдат с положителен отзвук за бъдещето ви. В същото време е възможно да се повторят нерешени проблеми и ситуации от миналото, а също и да възобновите стари връзки. Ако добре владеете емоциите си ще се справите по-лесно със затрудненията си, които за съжаление няма да са никак малко. Успокойте се, бъдете великодушни и на душата ви ще стане по-леко. Нещата, които харесвате ще ви носят хубаво настроение, работете върху само подготовката си и общувайте, не се затваряйте в себе си. Поглезете се с масажи и други козметични процедури, имащи благотворно въздействие днес.

В сферата на интимните отношения е вероятна известна нестабилност. Неудовлетвореност и разочарования се сменят с радост и веселие.Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.