Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 24 март 2017, петък за зодия Телец …

Днес правилно планираните от вас инициативи ще се осъществяват без обичайните закъснения. Постарайте се да изясните приоритетите си, особено що се отнася до инвестициите, които планирате да направите. Опитайте да следвате стриктен план на работа и на почивка, за да успеете да възстановявате ефикасно баланса в организма си.

Започнете своите нови и градивни дела. Жадувате за повече спокойствие и почивка, но служебни, домашни и лични ангажименти ще променят нагласите ви, изисквайки да сте в подходящата форма. Каквито и да са заниманията ви сега, имате сили и ще се справите, макар и за ваша сметка. Не чакайте признание от никого, а работете и ще постигнете всичко онова, за което мечтаете. Обновяване на съпружеските отношения и сближаване с роднините, творческа енергия и нестандартни решения ще направят деня ви по-специален.

Любовните ви и семейни отношения са стабилни. Но някои съмнения от конфликтни ситуации през изминалите дни все още тегнат над вас.Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.