Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес за зодия Телец …

Хороскоп за днес, 22 август 2014, петък – зодия Телец


Днес избягвайте да поемате излишни рискове на работното си място. Действайте както сочи интуицията ви, но при всяко положение е важно да вземете под внимание какво ви диктува здравият разум. Финансовите възнаграждения, които ще получите, напълно ще оправдаят очакванията, които имахте в последно време.

Постарайте се през днешния ден да се опазите от мрачни мисли и притеснения, идващите дни ще ви изпълнят с по-добри очаквания и реализации, от които ще останете доволни. Приключвате период, свързан с много трудности, сред които и една раздяла, но бъдещето е напред. Придобивки от материален и друг характер ще върнат усещането ви, че има справедливост за вас, за това не губете вярата си. Среща с подходящия човек ще ви направи щастливи, дайте си повече време за размисъл, ако трябва да взимате важни решения, и простете, ако се чувствате пренебрегнати или обидени от някого.

Имайки качествата на философ и романтик, вие възприемате живота весело и многообещаващо. Използвайте всяка възможност да измените към по-добро своя личен живот.

Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.