Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес за зодия Телец …

Хороскоп за днес, 31 юли 2014, четвъртък – зодия Телец


Днес не взимайте, но и не давайте пари назаем. Постарайте се да отговорите на изискванията, които ви поставят влиятелни особи. Проявявайте огромно търпение към грешките, които ваш близък допуска. Обмислете предстоящите промени, които възнамерявате да предприемете в личен план.

Добре подредената ви програма ще създава предпоставки за бързи реализации на всичко, което предвиждате, и най-вече в новите ви проекти и планове, които градите сега. Подготвени сте за развитията в делови и личен план, за това практично ще се възползвате от създала се ситуация, извличайки най-доброто за себе си. Постигнатото днес ще се отрази на спокойствието ви и най-вече на парите ви. Насочете енергията си и за подобряване на отношенията в семейството и благоустрояването на дома.

Готови сте да срещнете романтичната любов. Интереса ви към противоположния пол е взаимен. Помислете внимателно с какво да обновите гардероба си.

Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.