Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 30 юни 2015, вторник за зодия Телец …

Днес много от вас ще бъдат подложени на сериозни изпитания в професионален, в материален и в личен план. Важно е да изясните какво целите, какво желаете и най-вече да си дадете точна сметка от какво се нуждаете и как да го постигнете. Добре е да не се противопоставяте на хора, от които сте зависими финансово.

Работете върху задачите си и непременно завършете започнатото, но бъдете предпазливи и внимателни в делата си. Не омаловажавайте грешките си и общувайте с подходящ тон, насърчавайки околните към съпричастност и добри чувства. Така ще избегнете дребните недоразумения, които назряват, показвайки се по-толерантни и без да изтъквате заслугите си за едно или друго. Ако почувствате прилив на сили ги насочете към съзидателни и градивни действия, за да останете доволни от себе си.

Вие сте много възприемчиви към настроенията и състоянието на окръжаващите ви и с охота помагате на близки хора не само с думи, но и с дела. Ако се сънувате с румени пухкави бузи – ще повишите социалния си статус.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.