Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес за зодия Телец …

Хороскоп за днес, 18 април 2014, петък – зодия Телец


Днес действайте според разбиранията и усещанията си в професионален и в материален план. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно, но не е желателно да поемате рискове рисковете.

Препоръчително е да планирате и работите върху това, което е важно за вас. Днес съветите са особено полезни – не ги пренебрегвайте. Направената диета ще помогне да изчистите организма си.

Общуването с нови хора е добре дошло. Вероятно е да получите новина, която да повлияе положително на вашите намерения.

Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: “Хармонията е в мен и навсякъде около мен.”
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.