Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 22 февруари 2018, четвъртък за зодия Телец …

Днес на много от вас ще се наложи да се приспособят към новите реалности. В случай че ви потърсят за съвет или за подкрепа, то на всяка цена се отзовете.

Бъдете внимателни и добре обмисляйте всичко. Приемете спокойно предизвикателствата. Възможни са главоболие и повишена чувствителност.

Възможно е значително попълнение на бюджета ви. Вероятно е да получите изгодно предложение. Ако се върнете поради забравена вещ – няма да ви върви през целия ден.Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.