Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 27 септември 2016, вторник за зодия Телец …

Днес останете верни на себе си. Стремете се да сложите в ред режима си на хранене. Не градете мащабни планове, ако не разполагате с широката подкрепа на хората, които ви заобикалят в професионален и в личен план.

Ако се чувствате натоварени психически запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Завършете започнатите дела и направете равносметка. Не се претоварвайте.

В личен план сте подвластни на доста силни и противоречиви чувства. Има вероятност да ви забъркат в лъжи и интриги.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.