Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 30 юни 2016, четвъртък за зодия Телец …

Днес много от вас ще усещат подсъзнателно, че делата ви може да се развиват много благоприятно, ако си изградите правилна нагласа. Търсете удачни варианти да осъществите намеренията си на работното място, дори и това да е свързано с предприемането на определени компромиси.

Определете целите си и планирайте промените, които предвиждате. Проявявайте инициативност във всичко, в което влагате желание и енергия, за да постигнете очакванията си. Домашните ремонти ще продължат, започваш едно, а излизат още неотложни поправки, но всичко по реда си. Придобивки от битов характер ще направят вечерта ви по-интересна и сред близките си ще споделяте вълненията си. Ако сте на почивка ви предстои безгрижен ден.

Личните отношения са малко нестабилни. Постарайте се да не властвате над околните и не настоявайте на своето.Тайните любовни връзки са изпълнени с ярки преживявания, поривистост и бурни изяснявания на отношенията.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.