Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 03 септември 2015, четвъртък за зодия Телец …

Днес се отнасяйте с минимум резерви към хората, които ви предлагат помощта си. Стремете се да бъдете максимално адекватни втекущата ситуация. Обмислете ходовете, които смятате да предприемете на работното си място.

Това е ден на хармония и любов, на покаяние и прошка. Завършете започнатото и си направете равносметка, ще ви помогне по-лесно да откриете слабите си страни и да се поправите. Коректното поведение ще ви донесе много от нещата, към които се стремите. Нечие покровителство ще ускори издигането ви в йерархията. Ще има какво да научите от предложенията на партньорите си, не робувайте на егото си. Обновете интимния си живот, като разнообразите общите си интереси с партньора ви.

Може да усетите, че вашата енергия и жизнени сили са недостатъчни за напрегнатия ритъм на този начин на живот. Имате нужда от промяна и смяна на обстановката. Ако сънувате, че четете Библията – очаква ви тежък, но праведен живот.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.