Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес за зодия Телец …

Хороскоп за днес, 24 юли 2014, четвъртък – зодия Телец


Днес моментът е неблагоприятен за стартиране на мащабни проекти от битов или семеен характер. Опитайте се правилно да разпределите изпълнението на отговорностите си, за да разполагате и с време за отдих.

Всичко, започнато до ранния следобед днес ще ви се отдава с лекота. След това не издевателствайте над себе си и не започвайте нищо ново и важно, защото усилията ви може да се окажат напразни. През оставащото време на деня останете по-пасивни, за да си спестите главоболия и грешки. Не пренебрегвайте хората, които ви помагат и не се опитвайте да ги променяте, защото е излишно и няма да води до нищо съществено. Приемете ги такива, каквито са. Възможни са хранителни неразположения, пазете се от травми.

Не е изключено да се наложи да отстоявате своите възгледи. Звездите ви предупреждават да отстоявате интересите си и да не се оставяте на чужди влияния. Възможно е да измените събитията във ваша полза.

Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.