Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 25 юни 2017, неделя за зодия Телец …

Днес моментът е благоприятен да се откажете от някой свой вреден навик. Имайте предвид, че бягството от проблемите не може да ги разреши, а по-скоро ги задълбочава. С повишено внимание се отнасяйте към всякакви финансови операции, за да не допуснете нежелани грешки.

Възможно е да срещнете съпротива и опити за измама. Запазете спокойствие и ограничете контактите си, като говорите само по същество и по никакъв повод не обсъждате личния си живот и намеренията си. Отложете важните решения и избягвайте многолюдните места. Шофирайте внимателно и като пешеходци не бъдете разсеяни.

Ако възникнат трудности, търсете поддръжката на близък човек. Може да се заинтересувате от историята на вашия род и да направите по-задълбочени търсения.Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.