Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 13 октомври 2015, вторник за зодия Телец …

Днес, в случай че сте планирали пътуване, го осъществете. Добре е да заложите на някакъв вид физическо натоварване, което ще възстанови баланса в организма ви.

Споразумения от финансов и личен характер ще се отразят добре на бюджета ви. Започнатите образователни курсове, физически упражнения и диети ще ви се отдават и с повече лекота ще усвоявате новостите.

Много неща могат да ви се сторят лесни за осъществяване, но излишната ви увереност може да ви попречи да видите реалното състояние на нещата. Следобед ви очаква познанство, което скоро може да ви осигури доходи.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.