Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 10 февруари 2016, сряда за зодия Телец …

Днес, в случай че попаднете в непредвидени ситуации на работното си място, е важно да определите по такъв начин сферата на вашите интереси, че да се освободите от ненужния товар. Опитайте в открита дискусия да намерите отговор на всички онези въпроси, които от известно време ви вълнуват.

Отнесете се с разбиране към проблемите и ще намерите по-лесно решението им. Ще ви се открият пътища към щастието, стига да сте упорити и да следвате целите си, в което няма съмнение, че ще бъде така. Работни срещи ще водят до служебна и финансова обвързаност, която ще ви направи по-активни и действени. Ако сте в позиция да взимате решения, го правете след правен и друг необходим анализ, за да избегнете грешки. Интуицията ви е силна, доверете й се, но разчитайте най-вече на разума и направените от вас проверки.

Вашата реч може да бъде страстна и пламенна и да накара чуждите сърца да трепнат. Трудно може да се спрете и няма да знаете граница. Изкушава ви стремежа да властвате над мислите и чувствата на другите.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.