Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 03 май 2016, вторник за зодия Телец …

Днес не проявявайте небрежно отношение към делата, чрез които постигате материална сигурност. Стремете се да заобикаляте неприятните личности, които и без това ви натоварват със собствените си проблеми. Ако действате целенасочено, ще бъдете приятно изненадани колко далеч може да стигнете при осъществяването на мечтите си.

Насочете енергията си към творчески и духовни занимания, и дайте простор на конструктивната си мисъл и въображение, за да посрещнете подобаващо новостите, които предстоят. В семейството ще постигнете съгласие по предстоящо пътуване, ремонт или друга инициатива, мобилизирайки всички в подготовката й. Ще се почувствате отлично и ако прекарате повече време сред природата.

Вечерта на този ден може да запомните с компанията на стари приятели. Ако сънувате, че бягате от старица – опитвате се да избегнете проблем.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.