Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 22 февруари 2017, сряда за зодия Телец …

Днес е важно да подбирате хората, на които доверявате мечтите и идеите си. Влагайте разум в отношението си към по-слабите от вас, защото без да искате може да нараните тяхното его. Не задавайте твърде лични въпроси – бихте могли да прекрачите границата на разумното.

С упорство ще постигате успехи в творческите си занимания, които бележат начало на нов период за вас. Ако работата ви е свързана с изкуство и работите сърцато, не се съмнявайте в добрите резултати. Въпреки това може да почувствате умора, за това не се подлагайте на големи натоварвания. Финансови реализации и върнати жестове на внимание ще ви помогнат да се освободите от притесненията си за известен период напред. Настройте се на приятна вълна, не се ядосвайте за нищо и си осигурете повече време за развлечения. С приятелите ще ви бъде интересно и забавно: на море, планина или там, където ви тегли сърцето.

В сложна жизнена ситуация трябва да се концентрирате върху главното и да не обръщате внимание на дреболиите. Излишната ви съсредоточеност върху материални въпроси, няма да ви даде възможност за лекомислени увлечения.Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.