Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 25 януари 2015, неделя за зодия Телец …

Днес е желателно да сте близо до хората, които винаги са ви подкрепяли в предприетите от вас инициативи. Стремете се да организирате, да осъществявате и да приключвате с всичко предприето от вас и нещата ще се случват много по-добре отколкото сте подозирали.

Проявленията ви ще са в много посоки днес и ще получите признание за труда си, дори и от хора, които трудно изразяват добрите си оценки. Това ще ви зарадва и амбицира да покажете повече от уменията и знанията си като открити, честни и творчески мислещи хора. Практични и находчиви, ще организирате времето си така, че да ви носи желаните резултати. Подобряването на отношенията с интимния ви партньор ще се отрази на плановете ви, предстоящите пътувания ви изпълват с трепетни очаквания.

Не е изключено жените от знака да съумеят да привлекат на своя страна съюзници за своите идеи. Мъжете от зодията получават информация, която им осигурява допълнителни източници на доходи.
Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.