Дневен хороскоп зодия Телец

Ето какво вещаят звездите за днес, 14 декември 2017, четвъртък за зодия Телец …

Днес по никакъв начин не предприемайте ходове, с които бихте застрашили сигурността си в професионален и в материален план. Имайте предвид, че ще попаднете в изключително напрегнати обстоятелствата, така че от вас единствено се изисква да запазите спокойствие.

На работното място и при среща с клиенти ще респектирате с познания, увереност и стабилност, които се отразяват добре не само на деловите и бизнес – отношения, но и на близките ви. В същото време бъдете бдителни към онези, които ви ласкаят, или по груб начин се опитват да се домогнат до достиженията ви, приписвайки си ги за свои заслуги. Има много начини да не допуснете друг да се похвали с успехите ви. Денят крие рискове, за това не вземайте важни решения и не започвайте нови задачи.

Проявете далновидност и умение да намерите компромис. Това е единствения начин да избегнете необмислените решения по отношение на любимия, човек. Ако сънувате, че мажете тялото си с олио – очаквате от партньора неща, което той не може да ви даде.Изтегли си късметче за деня

Телец
Телеца е естет, практик, романтик …
Мотото в живота на Телец е: „Хармонията е в мен и навсякъде около мен.“
Девиз: “Живея, за да се наслаждавам!“

Телец

Още нещо за Телец

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида – борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът – ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!

Характеристика на зодия Телец | Годишен хороскоп Телец | Любовен хороскоп Телец
Представителите на зодия Телец са спокойни, търпеливи и резервирани. понякога обаче се приспособяват бавно. Като предначертае целите си ги следва до край. За да даде най-доброто от себе си, зодия Телец има нужда да бъде окуражаван, стимулиран и материално заинтересован.