Любовен хороскоп за 2012 – ОвенОвена ще има интересна любовна година, в която ще има нови срещи и приключения, както и забавни недоразумения, но също така и любовни трепети . Любовния хороскоп през 2012 г. за Овен обещава следното:

След новогодишните празници ще ви се иска да имате време за всичко и да бъдете навсякъде едновременно, ще общувате много, ще се включите в различни дейности, движейки се от място на място. Не всички фенове обаче ще бъдат в състояние да ви следват, но все пак някъде в средата на месеца някой ще прояви упоритост спрямо вас, от което ще последва много интересно запознанство. Ако вече имате партньор, това ще бъде период на хармония. Когато сте с любимия, дори и без думи, ще се разбирате помежду си.

През февруари 2012 г., може да нараните егото на някого, но ако това е партньорът ви, и той истински ви обича -  ще ви прости. Основното е да не стигнете твърде далеч, особено в началото на февруари и началото на март, когато с любимия човек ще бъдете на различни позиции, особено за важни за двама ви въпроси.

Различията помежду ви могат да разрешат в средата на март. Има надежда дори да разрешите сложни финансови въпроси, а може би дори за започнете съвместен бизнес. Но дори и да направите само няколко покупки заедно хармонията с партньора ви ще се подобри.

Не съдбата, а единствено вие може да влошите отношенията с партньора си, особено ако сте твърде критични към него или изискванията ви към него са твърде големи. Това би могло да се случи в началото на април, когато партньора ви ще се нуждае от вашата подкрепа. Не забравяйте, че всяка критика може да нарани. Шанс за подобрения във взаимоотношенията ще има в края на април – началото на май, и вие трябва да го използвате. През май самотния Овен може да срещне нови хора, или  някой от миналото.

Различни недоразумения могат да объркат живота ви през юни. Може би старите проблеми ще напомнят за себе си. Ще трябва да бъдете сдържани и предпазливи. Защото една глупава и необмислена постъпка може сериозно да навреди на отношенията ви.

През юли помирението е възможно, и вероятно ще се намерят хора готови да ви помогнат по някакъв начин и да посредничат в спора с партньора ви. Но вие също трябва да покаже ангажимент към мирен диалог  или рискувате в средата на юли конфликта да се обостри отново. Очевидно има проблем, който трябва да се отстрани веднъж и за всички, и това може да направите в разгара на лятото.

Края на юли и август ще донесе в живота ви любов и мир. Със сигурност това е период на стабилизация и може би трябва да обсъдите с партньора ви най-важната тема, която отдавна не ви дава мира. Любимия човек ще се радва на активност и готовност за действия, а за вас е по-добре да не противоречите и този път да се съгласите с това, което предлага вашия мил.

През първата половина на есента на 2012 г. ще предизвика Овена ще бъде разтресен от чувства. Този период няма да бъде идеално хармоничен, но за сметка това ще бъде много интересен. Промените в отношенията ще ви бъде от полза и връзката ви ще стане по-оживена и разнообразна. За самотните Овни шансовете за нови запознанства са много големи, а през октомври и първата половина на ноември може да се срещнете с хора от далеко или с необичайна съдба, които може да окажат голямо влияние върху вас.

Като цяло, през ноември – декември, с изключение на 1-3 и 23-27 ноември 2012 г., вашата връзка ще протича гладко. Може би в този момент е по-добре да дадете на партньор си инициативата – тя/той ще бъде уверен в себе си, и ако вие не противоречите това ще доведе до положителна промяна.

Годишен Хороскоп 2012 – Зодия Овен

Вижте още: