Любовен хороскоп за 2012 – Телец2012 година ще осигури нови важни теми в личния ви живот. Романтика, емоции, силни чувства и понякога неочаквани изненади ви очакват тази година. Ето какво обещава любовния хороскоп 2012 г. за Телец:

Януари – месец за сериозно планиране. Това ще бъде период на мир, когато вашия любим ще бъде съгласен със всичко, и вие ще бъдете в състояние да се споразумеете за най-важни неща, които са от основно значение.

Би било добре всички важни въпроси да бъдат повдигнати през януари, тъй като през февруари и началото на март се очакват сътресения в личния ви живот. Може би няма да разберете напълно мотивите за постъпките на партньора си и това ви изнерви. В същото време, ако погледнете на ситуацията безпристрастно ще откриете, че специални причини за безпокойство няма.

В средата на март на всички трудности ще бъдат забравени, а Венера, която влиза във вашия знак ви обещава да изпълни съкровените ви желания и много на внимание от страна на противоположния пол. Партньора ви ще намери начин да докаже своята любов. Ако сте сами, не пропускайте възможност да покажете интереса си към човека, когото харесвате – имате голям шанс да ви отвърнат със същото.

В началото на април 2012 може да се появят различия с любимия, предизвикани от финансови проблеми. Въпреки това, към двадесети април идва вашето време. Ако сте достатъчно упорит всичко ще бъде твое. През май късмета в любовта ще бъде с вас, но от средата на месеца ще забележите малко по-различен поглед на отношенията, и вашите желания може да се променят. Ще усетите промяна в чувствата си, те ще намерят нови нюанси.

Любовните отношения може да се усложнят в началото на лятото на 2012 година. Може би ще има някакво съмнение, дори ревност. Можете да започнете да се съмнявате в любовта на партньора си. Отношенията рискуват да се усложнят с непредвидимото поведение на вашия любим човек, който ще ви досажда. Ще се появят съмнения и в собствените ви чувства.

Кризата ще мине до началото на юли, и ако връзката ви издържи проверката на времето, то тя ще стане по-стабилна. В средата на юли, а и по-късно – в средата на август, все още е възможно да се стоварятразлични изненади и неочаквани събития, но ако любовта е истинска- нищо няма да ви раздели.

От края на август партньор ви ще бъде по-активен. Трябва да му се доверите и да му дадете водещата роля в отношенията. В същото време, през септември, добре е да обърнете внимание на домашните си задължения. Направете необходимите покупки, създайте си топло и уютен семейно гнездо – не е ли това истинското щастие за Телеца?

От октомври, Сатурн влиза в Скорпион – вашия сектор на партньорство. Това ще бъде една голяма отговорност по въпросите на взаимоотношенията. Любимия човек може да стане по-взискателен, по-делови и прагматичен. Вие ще имате много начини да се приспособите, като връзката ви като цяло ще стане по-стабилна и надеждна.

Любовните отношения за представителите на зодия Телец в средата и края на есента на 2012 ще се развива динамично. За самотния Телец през октомври и ноември ще се предоставят възможности за нови запознанства. Ще има пространство и романс, приключения и забава, но и за тези, които имат сериозна връзка също ще се намери време. През декември ще бъдете готови да се жертвате в името на добрите отношения и няма да сгрешите. Съхранете позитивно си отношение до края на годината.

Годишен Хороскоп 2012 – Зодия Телец

Вижте още: